Controles

Nadat we telefonisch hebben kennisgemaakt maken we op kort termijn een afspraak om elkaar te zien. Soms is dat  direct dezelfde dag. José woont in Budel en heeft daar haar praktijkruimte en Simone heeft haar praktijkruimte in Maarheeze. Wij komen alledrie in elkaars praktijkruimte, het maakt niet uit  waar je afspreekt, we komen elkaar altijd een keer tegen tijdens  de controles.
De eerste controle duurt ongeveer 30- 60 minuten, we proberen je wat wegwijs te maken in de praktijk, geven tijdschriften en informatie mee en geven uitleg over allerlei onderzoeken. Met die informatie kun je beslissen welke onderzoeken je wilt laten doen. Als je je partner meebrengt is dat fijn. Meestal is het 1e bezoek als je nog maar net weet dat je zwanger bent, dus het hartje van de baby kunnen we nog niet beluisteren, maar we maken een afspraak voor een  vervolgcontrole bij 10 weken en dan proberen we dat wel.Tevens controleren we je bloeddruk en je gewicht en vragen hoe het is gegaan in de voorafgaande weken.

De controles zijn in het begin om de 4 weken maar op het laatst elke week en duren een kwartier. Naast dat we medisch gezien alles goed willen bewaken, vinden we het ook fijn om je/jullie de hele zwangerschap te begeleiden, dus ook voor vragen en zorgen kunnen jullie bij ons terecht. We doen ons best om er samen met jullie een leuke tijd van te maken, dus kunnen we iets voor jullie betekenen laat het weten.